actueel

Jubileumkorting: 15% korting op de montage!

banner jubileum

Van Esseveld bestaat sinds 1991 en daarmee zijn we op 1 oktober jl. ons 25 jarig jubileum in gegaan! We zijn als familiebedrijf gevestigd in Elst Ut., en hebben sinds enkele jaren onze tweede showroom in Loosdrecht. In de loop van de jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouw in de regio waar we trots op zijn! Ons bijzondere jubileum vieren we dan ook graag met u als onze klant!

Daarom vanaf 1 oktober: 15% btw korting op de montage!

6% BTW regeling
Sinds 1 juli 2015 is de 6% btw regeling op de arbeid niet meer van toepassing. De arbeid op uw order word nu tegen 21% BTW gefactureerd. Tijdens ons 25-jarig jubileumjaar geven we u nog 1 jaar de gelegenheid om uw kozijnen te monteren tegen 6% btw! Bij Van Esseveld krijgt u 15% korting op de BTW van 1 oktober 2016 tot 1 oktober 2017. Profiteer nu van onze jubileumkorting van 15% korting!
Let op! U krijgt uw order wel tegen de 21% btw regeling gefactureerd, wij verwerken de 15% korting echter op het arbeidsdeel van de order.

Wacht niet langer!
Uw oude kozijnen vervangen? Of verbouwen met kozijnen? Profiteer nú van onze jubileum korting: 15% btw korting op de kunststof kozijnen! Vraag een geheel vrijblijvende offerte op door op onderstaande link te klikken! Zodra uw offerte aanvraag bij ons binnenkomt nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kom langs!
Bent u bekend met onze ruim opgezette showroom? Zien en ervaren wat wij bedoelen met vakwerk op het gebied van geveltechniek? We zijn geopend van maandag t/m zaterdag in zowel Elst als Loosdrecht. Bezoek onze showroom en laat u geheel vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw woning onder het genot van een kop koffie of thee! Elk project en elke klant is bij ons uniek, we nemen de tijd voor u en afspraak is afspraak! Liever een afspraak bij u thuis? Dat kan altijd, bel ons op 0318-472114 om een afspraak op korte termijn in te plannen met een van onze verkoopadviseurs! 

Meer informatie?
Bel ons op 0318-472114 of mail ons op verkoop@esseveld.nl.

Offerte aanvraag? Klik op de volgende link: Formulier